Recenze

Souhrn recenzí produktu Posilovací věže:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Posilovací věž inSPORTline Plus

K cene odpovidajici kvalita, na domaci cviceni urcite plne dostacujici, samozrejme se nemuze rovnat se stroji v posilovnach co se kvality a stability tyce, ale zde je to skutecne o cene. Pro me co jsem ocekaval jsem dostal, takze celkove spokojenost

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.11.2013)

Cena, rozsah moznosti cviceni, dostatek zavazi i pro pokrocilejsi, kladka vrchni i spodni super!

Pro dodavanou zatez neni dost stabilni, predkopavani je malo nastavitelne a moc kratke pro nekoho od 170 cm, tyce pro sedatko i predkopavani je podle me nutne jeste predvrtat ve vetsim rozsahu, aby clovek 180cm mohl cvicit s dostatecne napnutyma rukama, zaroven by se hodil jeste jeden retez pro prodlouzeni spodni kladky kvuli cviceni ramen, pripadne i te vrchni pri cviceni tricepsu. Hodne spatna je podle me cast cviceni hrudnika, butterfly by mel byt solidnejsi/stabilnejsi tak aby cviceni bylo plynule a ramena nemela tendenci se vzpricovat dolu i pri nizsich vahach.


Recenze Posilovací věž inSPORTline Plus

Posilovací věž inSPORTline - PLUS Nevím o ničem tak dokonalém a tak rozsáhlém za dané peníze. Asi takto bych definoval tuto posilovací věž. Skutečně, za necelých 12.000,- kaček budete posilovací věž s tak rozsáhlým vybavením a možnostmi, jen velmi těžko shánět. Montáž je pravda trošičku maturita, obzvlášťě když narazíte na rozdílné číslování spojovacího materiálu ve výkresech a ve fóliích. Asi by se více hodilo napsat údaj jako třeba : Šroub M10x65 + obyčejná /samojistící matice M10. Také si musíte připravit dost nařádí. Pakliže nejste kovaní ve výkresek a nářadí máte tak akorát na doštelování Vašeho kola, pak nevěšte hlavu. Výrobce Vám po telefonické dohodě zajistí (pochopitelně za drobný obolus) technika na sestavení. Dobře si rozmyslete, jak a kde budete stroj mít, protože po sestavení už s ním nehnete a navíc závaží přijdou ukotvit mnohem dříve, než stroj dostane finální podobu. Stroj nabízí velkou řadu různých cviků na posílení téměř všech svalových partií a je jen na Vás, co zvládnete. V každém případě i na naprosté laiky výrobce myslel celkem pěkně zpracovanou příručkou s fotografiemi. Podle nich se dá opravdu všestranně a bezpečně cvičit. Místa pro cvičence jsou velmi dobře promyšlená a ve většině případů dobře variabilní/nastavitelná. Stroj není extrémě hlučný a nic nikde neskřípe, krom šveholení lanek v kladkách. Skvělá je i možnost dokoupení všelijakých doplňků na stránkách výrobce. Tam také můžete, pro názornost a představu, stáhnout návod ve formátu PDF-docela dobrý pomocník při výběru, pokud stále váháte. Doprava produktu až do domu zdarma je u InSPORTline již běžným standardem a rychlost objednávek též, takže nemohu jinak, než doporučit tento posilovací aparát široké laické i poloprofesionální veřejnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Univerzálnost cvičební i věková Kvalita zpracování Cena super Kvalita přepravního balení Kladky s ložisky (nikoli třecí) Snadná některá individuální nastavení Možnost dokoupení doplňků a nástavců Dostupnost

Poněkud veliké do pokojíčku Malé výkresy Chvíli trvá než to sestavíte


Recenze Posilovací věž inSPORTline Easy

Jsem moc spokojená , je to za pár korun hodně muziky. Na stroji cvičím sama a v podstatě na to co potřebuji procvičit mi nahradí všechny drahé stroje z posilovny. Nevypadá sice tak draze a "sofistikovaně" jako ty komerční, ale na domů úplně stačí. Teď jsem si ještě přikoupila vibrační plošinu Lotus, která je taky úplně úžasná a takto ještě s běhacím pásem, který už mám léta procvičím celé tělo. Nemusím chodit do posilky, ušetřím čas i peníze, cvičím když mám zrovna náladu. Jsem nadšená a všem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2010)

levné, pro domácí použití naprosto dostačující, snadno přestavitelná zátěž, nezabere mnoho místa

na nic jsem nepřišla


Recenze Posilovací věž inSPORTline ProfiGym N40

Při sestavování ve mě hromada záměrně úsporných věcí jako kladky bez ložisek nebo kovového středu, či plastové vymezení v namáhaných otočných kloubech moc důvěru nevzbuzuje. Uvidíme jakou to bude mít životnost, ale zatím mám celkem strach o životnost. Návod přijemně překvapil, v pohodě jsem to sám za pár hodin na pohodu smontoval.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2016)

hmotnost šíře cviků přehledný návod snadná instalace

Zatím nic, uvidíme časem.


Recenze Posilovací věž inSPORTline Athlet

Super produkt, který nabízí širokou škálu cvičení za přijatelný peníz, dobrý i vzhled věže. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.08.2011)

Hodně muziky za málo peněz

Nepřehlednost ve značení montážního materiálu (šrouby, podložky a matice). Popis v manuálu nesouhlasí se skutečností a chvíli se na začátku montáže zbrzdíte. Netechnické typy - raději si montáž zaplaťte! :-)


Recenze Posilovací věž inSPORTline Bio Force

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.09.2018)

Univerzální posilovací věž s velkým množstvím různých cviků Jiná technologie zátěže, než u většiny věží, takže věž je poměrně lehká a dobře přemístitelná Kvalita provedení se zdá na vysoké úrovni, věřím, že věž bude sloužit dlouhou dobu Tichý provoz

Zatím nic


Recenze Posilovací věž inSPORTline Athlet

Perfektní posilovací věž, kde si mohu zacvičit kdykoliv a v pohodlí domova

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2009)

perfektní cena lze posilovat takřka všechny partie těla cvičení v pohodlí domova nemusím čekat až otevřou fitko nemusím nikam dojíždět, což je hplavním přínosem ušetřím spoustu času nemusím čekat než se uvolní nářadí ve fitku

nic


Recenze Posilovací věž inSPORTline Phanton

Na doma super,ale železo je železo :-).Takže s činkami,lavicí a veží dokážu odjet doma komplet tréning.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.02.2012)

Díky kladkám opravdu dostačující hmotnost závaží. Dobrá stabilita věže, nenaklání se ani při tricepsech na bradlech (ale vážím 83 kg). Sestavení jak do roviny,tak do "L" (mám do L kvůli místu a bez problémů) Využití pro každého. Je tichá,jediný co dělá hlasitější zvuk je připojený elektronický počítadlo,ale to se nechá odpojit :-).Takže prima i do paneláku (spláchnutí wc je hlasitější). Stepper - osobně mi vadí při břichu na bradlech,ale moje přítelkyně je z něho nadšená,takže plus.(až jí to přestane bavit,dám ho stranou)

Označení v návodu na sestavení a označení jednotlivých položek nesedí,ale nechá se to zvládnout(kdo dá IKEU,tohle bude brnkačka) Kdo je zvyklý propínat ruce při stahování kladky na záda,bude mít malinko problémy.Nechá se částečně upravit délkou řetězu,ale ještě jsem nenašel "ideální očko".Takže buď narážím dole na závaží, nebo nahoře na dorazy. Nesedí mi tyč na stahování,ale to je spíš o zvyk.Nová tyč (klasika rovná se skosením na koncích) částečně vyřeší i problémy s délkou lanka (viz nahoře) ta k výrobku je moc do oblouku.


Recenze Posilovací věž inSPORTline ProfiGym C100

Dobře zabaleno až na papírové krabice. Zboží přišlo i tak nepoškozené. Funkčnost je perfektní a ocenil jsem velmi dobrý návod k montáži. Mohl by k tomu být i hrubý návod k použití. Všichni nechodili do Fitnes.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.09.2019)


Recenze Silikonový olej inSPORTline

Používám na Gilavar a vypadá to, že mu po aplikaci nic nechybí. Slušný olej v dobrém balení - řízek si na tom asi neuděláte, ale běhat se s ním dá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.01.2020)

maže to rozumné balení, které se dá lehce vsunout pod pás


Recenze Posilovací věž inSPORTline Easy

super posilovací stroj, skvěle se na něm cvičí, problém je jen sestavení, které díky množství součástek a mizernému a chybnému návodu zabere hodně času..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2012)

super posilovací stroj, skvěle se na něm cvičí

mizerný návod na sestavení, s chybami a některé kroky v něm chybí, proto doporučuji všem objednat si montáž


Recenze Posilovací věž inSPORTline Star

vyplati se koupit zacatecnikum na posilovani rukou a horni casti tela

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2012)

Je to velmi dobra vez pro lidi co bydly v panelovem byte a maji malo mista vez ma dost cviku na svoji cenu a zatizeni veze 65 kilo je dostcujici vhodne pro zacatky

trochu chatrnejsi kontrukce posilovace nohou by mohly byt lepsi


Recenze Posilovací věž inSPORTline Athlet

Produkt jsem si vybral na základě jeho universálního použití a malého prostoru, který zabírá v místnosti - jsem velice spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.01.2012)

Dobře projektovaná sestava, praktické použití, ideální pro domácí použití.

Nevím....


Posilovací věže  >  Recenze

Novinky

Všechny novinky